Facebook and Twitter

Persoon Met Iphone Met Sociale Netwerken Map

Ik begon in 2008 met Facebook en Twitter te werken en besloot dezelfde basisformule ook voor mijn online bedrijf te gebruiken: ik maak een account aan voor mijn bedrijf, maak een virale marketingcampagne via Facebook-fan (of virale) inhoud, en ik Twitter gebruiken om de campagnes te beheren. Maar toen begon mijn gecontacteerde een aantal vragen te krijgen. Zoals: "Wat is de niche van mijn bedrijf", "Wat is de boodschap die ik wil uitdragen" en nog veel meer. Om deze vragen te beantwoorden, heb ik het antwoord op Google onderzocht. Ik kwam erachter dat ik "veel inhoud moest uploaden" en bovendien "een groot aantal video's moest maken". (Dus ik had het mis?) En dat deed ik…

Maar toen gebeurde het beroemde dat ik de afgelopen maand meer dan 50.000 nieuwe abonnees heb gehad! JAAAAA! Ik raad je ten zeerste aan om er snel heen te gaan en te klagen over de belachelijke vooruitgang. Ik besef het belang van dit onderdeel, en mijn studenten ook. Zoals: "Hoe weet ik dit?", "Wat moet ik de volgende keer uploaden?", "Moet ik zelf afbeeldingen toevoegen of moet ik samenwerken met een service?". Goed antwoord! Dat waren de vragen die ik mezelf stelde toen ik begon. En het was gepland door mijn cursuslay-out! 🙂 Instagram cursus

Het volgende ding was om de campagne te testen – en natuurlijk had ik het mis. Uiteindelijk was ik erg depressief dat ik wachtte op feedback over mijn campagnes. Nu upload ik meer dan een half honderd video's per dag… En heb nog steeds geen feedback. Iets zegt me dat "als ik alleen maar oplet" en hard werk, ik snel feedback zal krijgen en de volgende "het" zal worden – de koningin van Instagram.

Hoe dan ook… na de campagne heb ik er 30 minuten per dag aan besteed – en dat is volkomen normaal, en je kunt ook niet van de ene op de andere dag enorme resultaten verwachten. Maar ik ben er in ieder geval in geslaagd om het te doen door massale actie te ondernemen. (Als je niet bereid bent om het in je vrije tijd te doen, moet je video's proberen en ze verbinden met Instagram – ik geloof dat het geweldig zal zijn).

Het volgende dat ik zou willen doen, is een powerpoint-presentatie maken van alles wat ik op mijn website heb geleerd, om te presenteren via een korte video. Natuurlijk zal ik ze op mijn blog delen, en misschien willen mijn paar medestudenten weten of het goed is om ze te delen op YouTube, en misschien ook op Facebook. Het hangt er vanaf. Maar natuurlijk bestaat het risico dat uw campagne KEY-voorspellingen zal zijn, maar de lucht is de limiet voor wat u kunt doen met deze Killer YouTube-manier van marketing.

wint. routinematig bestormen van Secret

papa bestrating

Caps Lock Groen staat in brand!

Leave a Reply

Your email address will not be published.