Hoe geld te besparen op uw iPhone

Telefoon reparatie winkel bergen op zoom

 

 

 

Volgens webspecs duurt het tussen de 2 en 3 dagen om je gadget te ontvangen als het in Nederland is. Hoewel ik heb gehoord dat het in sommige landen langer kan duren, is dit slechts een gerucht van gebruikers!

2. hierin is een lijst van typische kosten voor verschillende telefoon reparaties in Nederland.

3. Na inspectie zul je moeten betalen voor de data die je gebruikt aangezien nieuwe telefoons geen kaarten meer in zich hebben.

Photoshop – $25- 50

Navigatie – $25- 50

Lasergraveren – $50- 100

Muur papier – $10- 25

Boeken – $15- 25

Video knipsels – $20- 25

Hoewel de prijzen voor verzending en reparaties in het binnenland hoger zijn, kun je, als je je telefoon in het buitenland koopt en van plan bent een UNIX-winkel te bezoeken, goedkopere verzend- en reparatietarieven krijgen.

Hier is het archief van alle telefoononderzoeken in Orange County, Californië in het begin van 2007. Dit is geweldig als je van plan bent te ontsnappen maar je telefoon echt snel moet laten repareren.

En als je deze richtlijnen volgt, kun je geld besparen en een geweldige nieuwe telefoonervaring hebben.

1. Linux pro’s mainoffice reparatie en onderhoud.

2. Schone kamer en de mogelijkheid om rond te shoppen.

3. Prompt, we rebookmarked en track de reparatie met lage kosten.

4. info ophalen, wat gebeurt er met mijn info.

5. Met verzending en boxed instructies.

6. Met het thuis bijvullen van de koffer bespaar ik geld, wat nu?

7. Kaarten vangen, een kras of barst op het scherm?

8. Harde schijf defect

9. bezorgde klant.

10.Upgrade kosten zijn ongeveer $480.

11. En dan wordt de zaak geopend.

12. En je moet een bericht achterlaten voor de klant , en dan zullen ze contact met je opnemen als er een probleem is.

13. Dan brengen ze je kosten in rekening! En je weet dat het niet werkt, dus je blijft bellen en stoppen voor het volgende deel.

Het lijkt erop dat de cyclus doorgaat…

Wanneer u overgaat op reparatiewerk in het buitenland, worden de verzendings- en verzekeringskosten toegevoegd aan uw projectkosten. U zult ook een garantie willen inbouwen aangezien het nu moeilijker is om onderdelen te vervangen. De meeste onderdelen worden nu veel goedkoper en slimmer gemaakt dan in het verleden, dus wilt u misschien een garantie om er zeker van te zijn dat u gedekt bent voor onderdelen, arbeid, enz.

Één van de gemeenschappelijke garanties is een jaarlevering van delen, arbeid, en garantie aan een fractie van de kosten van het kopen van de delen en de arbeid zelf. Naar mijn mening, als u een technicus of elektrotechnicus bent, is het slimmer om het op de ouderwetse manier te doen en gewoon de onderdelen te kopen die de grote winkels vereisen en zelf te installeren. U kunt dan elke avond naar huis gaan en een proefrit maken met uw nieuwe systeem en alleen de onderdelen vervangen die niet falen en u het goedkoopste resultaat opleveren. Hoewel uw plaatselijke winkel deze onderdelen misschien in bulk koopt en ze als losse onderdelen kan verkopen, kunt u toch een paar dollar besparen door de reserveonderdelen te kopen en ze zelf te gebruiken.

En als alles mislukt, is het nog steeds mogelijk om een nieuw elektronisch systeem te kopen. Harde schijven zullen niet snel stuk gaan, maar u moet er wel zorgvuldiger mee omgaan. Regelmatig onderhoud van het systeem en het in tip top conditie houden en goed laten draaien zal alle problemen die je tegen kunt komen verhelpen. Voor meer informatie over deze hobby zie mijn e-boek “Elektronica Onderhoud voor uw Computer” Dit boek zal u geld besparen en uw plezier in al uw elektronische speelgoed vergroten.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.