Hoe koop ik de beste gereviseerde MacBook?

 

Refurbished laptops

 

 

 

Er zijn een paar basistypes van opgeknapte hardware. De eerste is OEM refurbished. Dit betekent vaak dat de apparatuur is gebruikt door de fabrikant of een derde partij en is teruggestuurd naar de fabrikant om te worden opgeknapt. Bijvoorbeeld, Apple’s MacBook refurbished verkopers zullen de apparatuur als zodanig verkopen. Zij kunnen ook een deel van de fabrieksgarantieservice bij de prijs inbegrepen geven. Sommige grote refurbishing-organisaties zijn gespecialiseerd in specifieke technologie├źn, zoals Cisco- en IBM-apparatuur.

OEM refurbished MacBooks zijn over het algemeen betrouwbare en degelijke refurbished producten. Het belangrijkste verschil dat u kunt zien tussen Selliers en OEM refurbished producten is dat de conditie en integriteit van de apparatuur is aangetast om aan de fabriekseisen te voldoen en om marketing- en garantiebeloften na te komen. Een gereviseerde MacBook wordt meestal geleverd met verbeterde hardware-randapparatuur en andere verbeteringen voor een betere gebruikerservaring. Sommige gereviseerde MacBook-modellen van OEM’s bieden service en ondersteuning via het fabrieksrevisieproces, waardoor de levensduur van de MacBook met een jaar wordt verlengd.

De refurbished Laptop is een echt product voor twee doeleinden. Hij wordt gebruikt als detailhandelsverpakking voor de apparatuur en hij kan ook worden opgeknapt en als component worden besteld via het opknapcentrum. Sommige detailhandelaren verkopen alleen refurbished MacBooks, maar geen refurbished servers. De refurbished MacBook is een uitstekende koop, gezien het feit dat een dealer mogelijk alleen OEM-refurbished producten verkoopt.

Apple biedt refurbished producten aan via hun Authorized Service Provider. Sommige andere grote fabrikanten kunnen ook refurbished producten verkopen via hun distributeurs. samenvattingen zijn belangrijk omdat refurbished producten niet altijd van de beste kwaliteit zijn en ze misschien al in perfect werkende staat verkeren. Omdat Apple refurbished producten gebruikt als onderdeel van hun distributieplan, kunt u verzekerd zijn van toonaangevende ondersteuning en garantie van de oorspronkelijke maker van het product.

Hoe de beste Apple refurbished MacBook te kopen Ondanks de reseller partners, garanties en technische ondersteuning, kunt u niet echt tevreden zijn met een refurbished MacBook deal. Dus, hier zijn enkele suggesties hoe u de beste Apple refurbished MacBook kunt kopen, rekening houdend met het volgende:

1. Zoek een gerenommeerde dealer – er zijn veel refurbished MacBook dealer online, maar je weet gewoon niet wie te vertrouwen. Het is beter om te kopen van een gerenommeerde en gevestigde entiteit.

2. Zorg ervoor dat de garantie overdraagbaar is – de verkoper moet akkoord zijn met de garantie. Controleer dus of het refurbished MacBook product ergens anders kan worden verkocht zonder dat de oorspronkelijke garantie vervalt.

3. Plaats een bestelling – Koop het gereviseerde MacBook product rechtstreeks van de fabrikant. Merk op dat de sites die refurbished MacBook producten aanbieden, uitsluitend gecertificeerde refurbished producten aanbieden.

4. Lees de volledige garantie – die zowel verkoop als service omvat. Het is belangrijk om een duidelijk begrip te hebben van de voorwaarden tussen de fabrikant en de opknapper.

5. Plaats de Gecertificeerde Apple Technicus(s) in uw zoekopdracht – de ervaring en het gedocumenteerde resultaat van de opknapbeurt zullen dienen als extra bewijs voor uw beslissing.

6. Lees de hele website door en zoek naar intimiderende of misleidende specificaties van de refurbished MacBook en vergelijk deze met de originele apparatuur.

7. Wees u bewust van de verzendkosten – De meeste fabrikanten hebben een contactpagina waarop u de geschatte verzendkosten voor elk gereviseerd MacBook product kunt bekijken. Als u hetzelfde MacBook OEM-product in uw zoekopdracht vindt, kunt u de werkelijke verzendkosten bepalen.

8. Plaats uw bestelling – Klik op de productnaam, selecteer in het vervolgkeuzemenu de plaats die het meest overeenkomt met het model van uw MacBook, en klik vervolgens op de knop “Inchecken”.

9. Bevestig uw bestelling – Als uw bestelling wordt goedgekeurd, is de opgeknapte MacBook al naar u onderweg.

10. De hardware upgraden – Volg de instructies om de hardware van uw refurbished MacBook te upgraden naar de nieuwste beschikbare technologie.

Uiteraard zijn er enkele risico’s en u kunt zich zelfs afvragen of u echt moet overgaan tot een opknapbeurt, waarvan de voordelen gewoonweg enorm zijn. Refurbished MacBooks zijn uitstekende investeringen als u op zoek bent naar waarde en duurzaamheid. De sleutel tot het beheren van uw financi├źn met refurbished MacBooks is het uitwerken van een plan. Ze zijn een uitstekend alternatief voor de hoge kosten van de afzonderlijke aankoop van afzonderlijke MacBook onderdelen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.