Hoe vind je het juiste aantal volgers voor je blog: Verkoop NFT

Net als bij elk ander social media platform, heb je volgers nodig om je content gezien te krijgen. Anders weten mensen niet van uw blog af en zullen ze misschien niet overwegen om uw blog te lezen. En als anderen u niet terugvolgen nadat ze uw berichten hebben gelezen, kunnen ze uw blog over het hoofd zien wanneer ze op zoek zijn naar nieuwe inhoud. Dit gezegd zijnde, kan het in het begin een uitdaging zijn om het juiste aantal volgers voor uw blog te vinden. En geloof ons, het wordt er niet eenvoudiger op naarmate u met verschillende strategieën blijft experimenteren. We hopen echter dat u aan het einde van dit artikel weet hoe u erachter kunt komen welk type publiek uw blog wil lezen en hoeveel volgers er nodig zijn om dat publiek effectief te bereiken.

NFT verkopen

Wat zoek je in het publiek van een blog?

Het soort publiek dat u voor uw blog kiest, is van cruciaal belang bij het bepalen van het aantal volgers dat u nodig hebt. Er zijn een paar soorten publiek waar je naar op zoek moet gaan.

  • Uw publiek: Hoewel het belangrijk is om te weten wie je publiek is, is het nog belangrijker om te weten wie je ideale publiek is. Wat willen ze? Waar zijn ze in geïnteresseerd? Wat zijn hun behoeften? Als je deze informatie eenmaal hebt, wordt het makkelijker om je product aan hen te verkopen.
  • De juiste mensen om te volgen: Ook al weet u niet wie uw publiek is, u kunt uw volgers beperken tot degenen die het meest waarschijnlijk op uw blog zullen reageren. Door mensen te volgen die dezelfde interesses hebben als uw blog, heeft u een betere kans om op hun radar te verschijnen.
  • Het juiste aantal volgers: Hoewel je allerlei strategieën kunt proberen om je aanhang te laten groeien, heeft het geen zin om dat te doen als je niet de juiste mensen volgt. U wilt mensen volgen die geïnteresseerd zijn in uw inhoud, maar niet zo veel dat ze u gaan negeren.

Onderzoek toont aan dat je ~100 volgers nodig hebt om een digitaal product te verkopen.

We weten nog lang niet hoeveel volgers je product daadwerkelijk zullen kopen, maar we kunnen je helpen je doelgroep te verkleinen. De Instagram-marketingexperts van Canva ontdekten met hun onderzoek dat je ongeveer 100 volgers nodig hebt om een digitaal product te verkopen.

Waarom heb je zoveel volgers nodig? Dit is belangrijk omdat je je niet alleen kunt richten op het laten groeien van je volgers. Je groeisnelheid is belangrijk, maar je moet ook overwegen hoeveel verkopen je kunt verwachten van elk van je volgers.

Dus laten we eens wat rekenen. Laten we zeggen dat je 1.000 volgers hebt en dat je elke maand één digitaal product verkoopt. Aan het huidige tempo van 5.000 dollar in verkoop per product, zult u 5.000 dollar aan digitale producten verkopen in een maand.

Met dat in gedachten, moet u kijken naar uw 1.000 volgelingen en berekenen hoeveel verkoop u kunt verwachten van elk van hen.

Je hebt een solide aanhang nodig voordat je NFT's probeert te verkopen.

Kopen en verkopen van nep volgelingen is een snelle manier om schade aan uw merk, dus we zijn altijd voorzichtig over hoeveel volgelingen we raden u aan zou moeten hebben.

De Instagram marketing experts van Canva vonden door hun onderzoek dat je ongeveer 100 volgers nodig hebt om een digitaal product te verkopen.

We weten nog lang niet hoeveel volgers uw product daadwerkelijk zullen kopen, maar we kunnen u helpen uw doelgroep te beperken.

De afbeelding hieronder toont een high-level blik op hoe Instagram gebruikers zijn verdeeld over het platform op basis van gegevens van Instagram. Als we deze trend zouden volgen, zouden we zien dat de populairste gebruikers zich in de dichtstbevolkte gebieden bevinden.

Takeaways.

Volg je ideale publiek. Wees kieskeurig bij het kiezen van wie je gaat volgen. Houd de statistieken van je volgers in de gaten. Gebruik de best practices van Instagram om je volgers te laten groeien.

Conclusie

Je kunt niet verwachten dat je van de ene op de andere dag het aantal volgers krijgt dat je wilt. Groei gebeurt langzaam na verloop van tijd en vereist geduld en toewijding. Met dat in gedachten, is het belangrijk om je progressie in de gaten te houden en waar nodig aanpassingen te maken.

Laat u niet ontmoedigen wanneer u voor het eerst probeert het juiste publiek voor uw blog te vinden. Met een beetje vallen en opstaan komt u er wel uit. Volg deze tips en u zult snel het juiste aantal volgers hebben om uw blog naar succes te stuwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.