Hoe werk je in het donker?

Verlengsnoeren

 

 

 

Heb je ideeën nodig over hoe je in het donker kunt werken? Dit artikel zal je laten zien hoe je jouw bijzondere expertise naar boven kunt halen.

Er zijn in principe drie verschillende categorieën van werkomgeving, standaard, gereglementeerd en industrieel. In het algemeen omvatten de standaardclassificaties:

Industriële classificaties omvatten: LET OP: zorg ervoor dat u de productbeschrijvingen leest en vergelijk functies tussen producten!

De kantoorclassificaties omvatten: standaard Klasse I – opgenomen in SOFTWARE-pakketten of apparatuur. Deze lichten zijn “soft wired” en niet “hard wired”. Het zijn gewoonlijk reservelampen in een paar lampen in de installatie. standaard klasse II – in principe is een soort verlengsnoer nodig vanuit de fabriek. De standaard kabel wordt gebruikt in de productie. Standaard klasse II Licht begrijpt taal die een standaard programmataal is, en het gebruikt een “standaard taal” om te begrijpen wat er gedaan moet worden. Dit is waar we onze “industrie-specifieke” kabel hebben gevonden. Industriële klasse kabels of kabels worden typisch gebruikt in installaties die niet gereguleerd zijn. REGulators zijn die personen die zich bezighouden met het schrijven van kabelspecificaties. Zij zijn degenen die de parameters of de regels bepalen en zij schrijven de kabel of de regels.

Dus, stel je voor dat je een connector wilt gebruiken in bijvoorbeeld een CA router. Je opent de routerbox en kijkt dan naar de twee kleine figuurtjes op het frontpaneel. Het ene cijfer zou moeten zeggenInsert Flash, terwijl het andere zou moeten zeggenClient Set. Dit zijn de inloggegevens van het apparaat in de router. U gebruikt de informatie die u in deClient Set vindt en voert vervolgens het Flash-programma uit vanaf de computer. Zie het een beetje als een login box voor de computer.

Wat als je een andere router moet gebruiken, met dezelfde switches, met Admin console? Voer eerst het apparaat-ID in (niet het product-ID), dan het computer-ID, dat het IP-adres is van de computer waarop het flash bios draait. U voert het decompileren uit in de Desktop modus, die mogelijk niet beschikbaar is voor de Generieke PC. Zorg ervoor dat u decompileert in de opdrachtmodus voor alle stations (Administratieve modus voor andere). Nadat u klaar bent, moet u ervoor zorgen dat u de Client Setlining van de Cable/Digator Selector op de achterkant van de Computer ID verwijdert. Ga dan naar het apparaat beheer en dubbelklik op het apparaat waaraan u het wilt toewijzen. Het zal verschijnen in het venster Apparaat beheer met een geel uitroepteken. Klik er met de rechtermuisknop op en klik op Eigenschappen. Vink onder het tabblad delegatie het vakje naast Computer ID aan. U kunt ook met de rechtermuisknop op de drive (of een andere gewenste drive op dezelfde schijf) klikken en Capability instellen selecteren. Hierdoor kan aan de schijf een station letter worden toegewezen. Als u terug wilt naar de oorspronkelijke staat, klikt u op de knop set capabilities.

Dus, wat zijn uw ervaringen met het werken met drive mapping? Laten we eens kijken of we begrijpen hoe we een schijf in kaart kunnen brengen en een poort kunnen maken om er toegang toe te krijgen.

Werken met de computer

Wanneer u hetOTGnet-ontwikkelingsvenster opent, ziet u dat de eerste sectie de Securitybox is. Deze sectie is de sleutel tot alle mogelijkheden van deOTGnet ontwikkelomgeving. De beveiligingsfuncties kunnen o.a. gebruikt worden om de databases te beveiligen, (de database maakt verbinding met SQL Server, en u kunt gebruikers aan de databases toewijzen). De secties in dit kader zijn van toepassing op zowel, (a) windows beveiliging en (b) de Database tabs.

Andere functies

Dit was ons OTAE Development overzicht van SQL Server 2005. In de volgende artikelen zullen we verder ingaan op de mogelijkheden.

Algemene SQL Server Database beveiliging

De applicatie SQL ServerData Protection Manager kan worden gebruikt om de databases die u met SQL Server gebruikt te beveiligen. Het is de perfecte oplossing als u met een wachtwoord beveiligde tabellen wilt opslaan, sterke authenticatie wilt gebruiken voor de authenticatie tussen de client en de SQL Server, of de opgeslagen gegevens wilt versleutelen met uw wachtwoord.

COM-beveiliging en CSM-oplossing

De SQL Server Central Service Store maakt gebruik van Symantec’s COM Security en CSM technologieën om data integriteit te bieden samen met software ontwikkelings oplossingen. De twee belangrijkste onderdelen van de software zijn de Data Protection Manager applicatie en de CSM server.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.