Sociale netwerken – een nieuwe manier om uw bedrijf te promoten

Social media workshops

 

Nu internet de wereldwijde keuze is geworden van 24% van de internetgebruikers, kunnen we dan zeggen dat internet de mogelijkheid heeft om een enorm aantal mensen te bereiken? In het kort, ja. Met de groeiende technologie zijn we in staat om verbinding te maken met de massa’s, met elkaar te verbinden in het volgende niveau van communicatie en verbinding te maken met alle producten die beschikbaar zijn in de markt. Dit is een grote, grote dag geworden voor mensen in de online arena. Enkele van de belangrijkste sociale netwerken die op het internet beschikbaar zijn en die mensen van over de hele wereld in staat stellen om met elkaar te communiceren, zijn:

Facebook

Unieke kenmerken: Een van de grote verschillen tussen Facebook en elk ander sociaal netwerk is het feit dat Facebook heel erg bestaat uit persoonlijke profielen. Facebook heeft als doel mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden en mensen kunnen hun persoonlijke profielen tonen aan hun vrienden, commentaar achterlaten en nieuwe foto’s en video’s plaatsen. Daarbovenop kunnen mensen zelfs een vriendschapsverzoek sturen naar wie ze maar willen.

Uw informatie en profiel: Het is erg belangrijk om speciale pagina’s aan te maken om ervoor te zorgen dat alle informatie van je persoonlijke profiel onafhankelijk en gescheiden blijft van je zakelijke profiel op Facebook.

Myspace

Unieke eigenschappen: Aangezien er zoveel vergelijkbare sociale netwerken zijn ontstaan en met de toenemende populariteit van sociale netwerksites is het voor artiesten erg belangrijk geworden om zich te onderscheiden van hun concurrentie. Myspace is een van de weinige sociale netwerken die het beste is voor artiesten om hun aanwezigheid online bekend te maken. Van het uploaden van foto’s tot het aanmaken van een Merchant account tot het promoten van ideeën en het uploaden van video’s, mensen kunnen het op deze site makkelijk vinden om hun gekrabbelde ideeën te promoten.

ENC verplaatst veel informatie en producten op een site zonder het zelfs maar te kopen, dit is een geweldige manier om een werk te promoten. Zodra u inlogt op Myspace kunt u de woorden ‘Myspace Tekeningen’ op de pagina schrijven en het aantrekkelijk plaatsen om meer bezoekers naar uw site te brengen. Uw profiel moet niet te opzichtig zijn voor andere of meer geld wordt verloren zonder succes.

Tagged

Unieke functies: Upload de foto’s op een aantal uitstekende foto sites. Op deze manier zult u getuige zijn van meer online verkeer. Zodra u de foto’s uploadt over het hele internet zult u merken welke buzz u zult ontvangen van verschillende gemeenschappen en sites. Wanneer een gebruiker de vraag stelt “is het mogelijk om foto’s te uploaden zoals foto’s van schrijnende gebeurtenissen?”, dan plaatsen wij de antwoorden.

Zodra een student op de galerij van een website is, worden de foto’s die hij ziet een herinnering. De persoon heeft de mogelijkheid om een blijvende indruk te maken op een persoon, wat beter bekend staat als taggen. Het taggen van je afbeeldingen op verschillende sites werkt geweldig, aangezien sites als YouTube, Flickr en Flickr.com enorme relaties met elkaar kunnen aangaan. Taggen kan gratis gebeuren en het kan met behulp van verschillende software. Tag ook je vrienden, dien je foto’s in bij de “Popular Tagging Sites” zoals Photo Galleries, StumbleUpon, Delicious, Reddit, Digg en andere bekende tags.

Web 2.0

Unieke functies: Om uw website zichtbaar te maken op het web en ook voor de wereld zijn de innovaties die beschikbaar zijn op het internet de oorzaak van enige verwondering. Door de groeiende populariteit van de meeste sociale websites zoals Facebook, Fire, Twitter, Myspace, etc., worden er regelmatig veranderingen geïntroduceerd. Deze technologieën hebben het effectief mogelijk gemaakt om uw producten en uw diensten in het leven van de massa’s te introduceren. Web 2.0 is een relatief nieuwe term en het is dus een actueel concept. Om uw online populariteit en zichtbaarheid te vergroten, is web 2.0 de manier om het te doen.

Uw informatie en profiel: Als u gebruik maakt van web 2.0 systeem dan is het verplicht om een persoonlijk profiel aan te maken dat uw informatie bevat en ook uw foto’s en video’s, maar dat alle bezoekers toelaat om uw foto’s of video’s te bekijken of te uploaden. Om het mogelijk te maken voor bezoekers om in te loggen heb je enkele gegevens nodig die hen kunnen vertellen om bepaalde acties uit te voeren, zoals het indienen van of het plaatsen van een commentaar op de post.

Blog en web1

Unieke kenmerken: Tegenwoordig is bloggen een mode en ook zeer gangbaar met meer van webgebruikers die zich wenden tot sociale media workshops zoals Facebook, Twitter, enzovoort. Naast bloggen, hebben mensen ook de mogelijkheid om een webpagina te schrijven, die in het algemeen kan bestaan uit verschillende webpagina’s beschrijving en ook een aantal online inhoud. Uw bericht kan een blogbericht zijn, een speciaal verslag, of een eenvoudig forum. Blogs worden in principe gebruikt om verkeer te genereren en gebruikers naar uw website te leiden. De informatie is toegankelijk via hyperlinks, zodat gebruikers kunnen uw website te bezoeken met de hulp van hyperlinks. Een eenvoudige webpagina werkt als een blog. Bekijk het voorbeeld als u wilt.

Lees meer:

Personal branding Breda

Leave a Reply

Your email address will not be published.