Video Marketing – Hoe uw video’s te delen

Video marketing

 

“Zoekmachine” VS “aangemelde” houding Bewerk: Zoekmachines zullen je video vinden, maar alleen mensen die ervoor gekozen hebben de video via dat kanaal te bekijken, zullen worden blootgesteld. Wanneer u een video maakt is hij van u, maar daarbuiten deelt u nog steeds de “aangemelde” informatie. Uiteraard is deze manier van delen de meest effectieve manier om de informatie te delen.

Hoe kan ik media gebruiken in mijn voordeel? Edit: Zoals ik al eerder zei, is YouTube het beste kanaal waarlangs je je informatie kunt delen. Als je je berichten wilt delen door middel van video op een website dan is YouTube je primaire kanaal. Als je een YouTube kanaal hebt, is het belangrijkste om te onthouden dat YouTube slechts één van de vele kanalen is. Daarom, zodra de video populair wordt zal het voordeel waarschijnlijk catagaal zijn alsd DNS (domeinnaamservers) goed is ingesteld. Mensen zullen u en uw website vinden aan de onderkant van de video. U moet ook uw video “Optimaliseren” want wie gaat er kijken naar een video die 4 minuten lang is als er advertenties op het scherm staan? Je wilt dat mensen worden blootgesteld aan de inhoud van je video en van een ander deel van je website – niet van YouTube. Als je klaar bent met de video, ga dan terug en kijk wat je gedaan hebt.

Hoe lang moet mijn poging zijn? Edit: Vergeet niet dat een boodschap veel meer is dan alleen de video. Als ze naar de video kijken, willen ze weten wat er in je hoofd omgaat. Je kunt het opschrijven. Het is het verschil tussen prospecten en klanten.

Laten we teruggaan en de video opnieuw bekijken. Ik heb u verteld dat videomarketing een van de meest effectieve marketinginstrumenten is om een idee diepgaand uit te leggen. Als je wilt dat mensen blijven hangen, moet je in detail uitleggen waar je het over hebt. Als je een opsommingsteken noemt, zul je het opnieuw horen.

Goh, ik wou dat ik hier meer van wist!!! Edit: Zoals ik hierboven al zei, ik weet dat dit een erg verwarrend onderwerp is. Ik weet echter wel wat van videomarketing, voornamelijk omdat ik het heb gebruikt om mijn vorige bedrijf te promoten. Maar nu is het tijd om uw video marketing campagne op gang te brengen. Dus ga er op uit en begin uw videomarketing bloot te leggen!

Lees meer:

Animatie laten maken

Animatie studio

Leave a Reply

Your email address will not be published.