SEO scan

SEO scan

 

Een typische SEO scan bevat de volgende punten:

1. Trefwoord Gebruik

2. Domein Informatie

3. Site-ontwerp en -gemak

4. Goede inhoud

5. Navigatie op de site

6. teruggekeerde links

a. Goede interne links

b. Alleen uitgaande links

c. Anker tekst en beschrijving

d. Goede externe links

e. Uw verkeersstatistieken van afgelopen maand, om te bepalen waar u nu staat.

f. Gemiddelde hoeveelheid verkeer

g. Uw belangrijkste verkeersstatistieken

De resultaten van deze scan zullen uw huidige status voor uw belangrijkste sleutelwoorden bepalen.

Een SEO scan kan voor vele andere doeleinden worden gebruikt, waaronder het identificeren van hiaten in uw aanwezigheid op het web, het beoordelen van de huidige link demografie, het beoordelen van de huidige link dapperheid, en zelfs het identificeren van potentiƫle concurrenten voor SEO campagnes.

Concluderend, de SEO scan is zowel een trefwoord en link analyse-instrument dat u waardevolle marketing informatie geeft aan de beslissers bij uw bedrijf. De SEO scan stelt de beslissers in staat om beslissingen te nemen over hoe hun middelen toe te wijzen aan SEO, welke zoekwoorden te targeten, of meer geld toe te wijzen aan SEO of een ander marketing kanaal, en andere soortgelijke overwegingen.

Een goed voorbeeld van het formuleren van een leer post over het plaatsen van trefwoorden is: “Trefwoord:Het vinden van een effectief trefwoord” in plaats van “Trefwoord:Het vinden van trefwoorden”. Het tweede voorbeeld zou kunnen zijn: “Trefwoord:In staat zijn om de beste trefwoorden te bepalen om te gebruiken” in plaats van “Trefwoord: Weten over Trefwoorden.” De primaire zinnen zijn hetzelfde, maar de plaatsing binnen de paragrafen is anders.

Als u schrijft volgens strikte SEO regels, zal het makkelijker zijn voor de zoekmachines om de relevantie van uw inhoud te bepalen. Met zulke regels voorkomt u dat u straffen krijgt en dat uw site onnodig laag scoort. Deze tips zullen u helpen goed geschreven en georganiseerde inhoud te schrijven. U zult het effect al snel merken. Vergeet niet om uw site twee keer per maand opnieuw in te dienen, want ook dit is goed voor het onderhoud van uw site.

Lees meer:

Online marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published.