Wat kunt u verwachten van een carrière in grafisch ontwerp

Design bureau Eindhoven

 

 

In een carrière als grafisch ontwerper, kun je je specialiseren in:

A) Ontwerp en onderhoud van websitesB) Grafisch ontwerpC) Web- en gameontwerpD) Ontwerp van boeken, tijdschriften, krantenE) Scriptontwerp en -ontwikkelingF) Typografie

De internationale markt voor grafisch ontwerp is in 2011 goed voor 2 miljard dollar en veel ervaren grafisch ontwerpers blijven om uiteenlopende redenen op dit gebied werkzaam. Dit is een goede reden om te begrijpen wat je van een carrière als grafisch ontwerper mag verwachten.

Wat kunt u verwachten van een carrière in grafisch ontwerp

* U werkt voor bedrijven die een bijzondere behoefte hebben aan grafische diensten.

* Over het algemeen bieden ze je de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

* De thuiswerk optie vereist dat u uw eigen klanten werft.

* U krijgt een loon en zou uw ontwerpdiensten aan een ander bedrijf moeten verkopen, waardoor u in uw levensonderhoud zou kunnen voorzien.

* U krijgt een beurs om naar een grafische school of hogeschool te gaan.

* U wordt gevraagd om anderen op te leiden en te instrueren over hoe zaken te doen in het algemeen.

* U zult gegevens moeten verzamelen voor enquêtes en onderzoeken.

* U wordt geacht websites voor bedrijven te bouwen, waarbij u woorden en beelden op de sites invoert.

* U zult banners en andere reclame-uitingen moeten maken voor evenementen en andere niet-ontwerpgerelateerde dingen.

* U moet onderzoek doen naar nieuwe zakelijke mogelijkheden.

Dus, als je serieus geïnteresseerd bent in een carrière als grafisch ontwerper, dan moet je je nu inschrijven voor opgeleide professionals op dit gebied om je te helpen je dromen na te streven!

Als je hebt gezien hoe ontwerpers in de Drupal gemeenschap klanten aanwerven en met hen werken, dan heb je er misschien al enkele gezien op Drupal evenementen, of op ontwerp gerelateerde conferenties. Vaker wel dan niet, ze zijn op zijn minst aanwezig. Als voormalig werknemer kan ik je vertellen dat veel van de meer creatieve en innovatieve ideeën die op kantoor worden geopperd, ideeën zijn die de gemeenschap als geheel graag geïmplementeerd zou zien.

Ben je geïnteresseerd in het leren hoe je een baan kunt krijgen door te doen waar je van houdt in de Drupal gemeenschap? Zo ja, dan ben je geïnteresseerd in een carrière in grafisch ontwerp. Misschien heb je een briljant idee voor een etalage dat goed gebruik zou maken van je creatieve kant, of misschien wil je je hand proberen te leggen op blog design. Als dat zo is, dan kunt u stoppen met het lezen van dit artikel als u wilt, en direct naar het carrière pad van uw keuze gaan. Maar eerst wil je misschien weten waarom je een baan nodig hebt om te doen wat je leuk vindt.

Waarom worden mensen de hele tijd opgelicht?

Mensen worden de hele tijd om verschillende redenen opgelicht. Er zijn mensen die slecht bedoeld en naïef genoeg zijn om benaderd te worden door een hacker en vervolgens het slachtoffer worden van fraude. Er zijn ook mensen die meer misleid zijn en niet weten waar ze op moeten letten als ze benaderd worden. Uiteindelijk worden ze opgelicht met geld, en soms worden hun computers geïnfecteerd met virussen zodat ze nog meer computers kunnen besmetten. Er zijn nog anderen die zich laten meeslepen door de druk om “nodig” te zijn om geld te “verdienen” of om “in de pas te lopen” met de rest van de “behoeftige” mensen in hun gemeenschap.

Het simpele feit is dat mensen niet altijd zijn wie ze lijken te zijn. Wees wie je zegt dat je bent, of wees wie je werkelijk bent. Wees veilig of anders. Iedereen kan het slachtoffer worden van fraude, vooral als ze niet op hun hoede zijn. Als ze te mooi lijken om waar te zijn, kunnen ze dat heel goed ook zijn!!!

Hoe dan ook, als u wilt voorkomen dat u wordt opgelicht, zijn hier enkele basisregels:

1. Weet waar u mee te maken hebt. Als u de persoon niet kent, als u niet weet hoe oud hij is, als hij een volwassene is, geef hem dan uw geld niet.

2. Als u ermee instemt om voor iemand anders te werken, en u kent hem niet echt, en u bent om betalingen gevraagd, maak dan geen geld vrij.

3. Als u wordt gevraagd te betalen voor iets dat u nooit eerder hebt gekocht, vraag uzelf dan af waarom. Hoe lang is de persoon al in zaken? Heeft hij/zij al ergens voor moeten betalen?

4. Kijk uit voor Nagas, die zijn illegaal in de meeste plaatsen als niet eigenaar van de websites. Als u iets gaat kopen, gebruik dan uw verstand en niet uw hart om te beslissen.

5. De meeste mensen zijn jaloers op anderen, en zullen denken dat jij rijk zou moeten zijn. Dat is natuurlijk voor sommige mensen, maar niet voor iedereen. Als iemand je echt irriteert, waarom zou je het dan oplossen. Maak dat je wegkomt.

6. Sommige mensen zullen je computer en je hart gebruiken om rijk te worden, dit is niet waar.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.